Over ons

PDF Print E-mail

 

123Trading is een handelsonderneming gericht op:


Het verhuren van paardentrailers en
de in- en verkoop van paarden en pony's.

De interesse in de paardenwereld is van huis uit meegegeven. Wijlen "Opa en Oma" zijn de oprichters van Manege Klipper Limbricht!
Dit bedrijf wordt nu gerund door onze familie. En ben ik zelf verantwoordelijk voor een aantal zaken. Maar ik wilde meer!

 

TRAILERVERHUUR

In 2010 heb ik mijn eerste trailer gekocht. Een oude maar goed onderhouden, betrouwbare trailer. Ik kreeg toen vaak de vraag: Kunnen wij die trailer niet lenen?

Ik heb de trailer een aantal keren uitgeleend en vond het erg leuk om er op die manier mee bezig te zijn.

 

In Maart 2012 is deze oude trailer vervangen door een prima onderhouden 1.5 paards Waco trailer welke onder voorwaarden geschikt is voor alleen rijbewijs B.

Vanaf toen heb ik ook besloten om een eenmanszaak op te richten en de trailer officieel te gaan verhuren. 123Trailer was geboren!

Door de jarenlange ervaring in de paardenbranche leek mij dit een uitgelezen kans om mee te starten als zelfstandig ondernemer!


In Juni 2015 hebben wij onze vloot uitgebreid met een volledig aluminium 2-paards Bockmann Big Champion!

Deze trailer is voorzien van trapbescherming en verder is deze extra ruim en hiermee dus uitermate geschikt voor grote en/of zware paarden!

In Augustus 2017 hebben wij onze vloot wederom uitgebreid. Ditmaal met een aluminium 1,5-paards Henra PTN13!

Deze trailer is uit 2015 en was slechts enkele keren gebruikt! Wij hebben deze zelf trailer geïmporteerd uit België en onmiddellijk trapbescherming laten aanbrengen!

Hiermee beschikken wij over een nette vloot waarmee wij de klanten van nu en van de toekomst nog vele jaren mee van dienst kunnen zijn!


In- en verkoop van paarden en pony's

Op jonge leeftijd heb ik zelf deelgenomen aan wedstrijden bij de pony's, dit vond ik na een aantal jaren niet meer leuk. Op dat moment had ik een vervelende pony,

die niet graag sprong. Na deze periode ben ik als tiener veel mee geweest naar springwedstrijden van mij zusje en nichtje, vrijwel ieder weekend, deze waren in binnen

en buitenland tot internationaal niveau! Ook heb ik, als toeschouwer en fanatiek supporter, 5 Europese Kampioenschappen meegemaakt bij de springjeugd.

Mede hierdoor heb ik een hoop mensen leren kennen welke nu goed van pas komen bij de aan en verkoop van paarden en pony's!

Met vriendelijke groet en hopende u nu of wellicht in de toekomst van dienst te kunnen zijn,

 

Mike Heijnen
123TRADING